Inspiration

Hvad er de nye trends i boligindretningen?

Brabantia har designet en serie der kan hjælpe dig til at holde orden rund om køkkenvasken.

 

Lookbook 2021

 

Lookbook 2020

Foråret 2020 byder på flotte nye farver og spændende produkter.

På køkkenområdet har Brabantia skabt en miljø rigtigt serie af køkkenredskaber.

Serien Sort and Go er nu også udvidet. Det betyder at nu kan man få affaldsspande i fire farver og i størrelserne 3, 6, 12, 16, 25, og 40 liter. Med så mange muligheder burde der være mulighed for at skabe den perfekte løsning til affaldssortering.

 

 

 

 

Flatback Familien

Flatback er en serie af affaldsspande, som med den flade ryg er en optimal løsning til steder hvor pladsen et trængt.

Designet til at passe op i mod din væg. FlatBack familien har respekt for din plads, og stiller sig gerne helt ind til væggen eller i et hjørne. Med Rektangulært, oval touch låg eller som pedalspand, der er et tæt matchende design for enhver placering. Et FlatBack familliemedlem smyger sig tæt ind til rummets øvrige elementer og fremstår altid stilfuld, stående imod din væg eller kogeø.

Flatback affaldsspandene finder du her.

 

 

 

Flatback Familien

Tænk Stort

Kæmpe udvalg af vasketøjskurve

Flatback er en serie af affaldsspande, som med den flade ryg er en optimal løsning til steder hvor pladsen et trængt. Flatback affaldsspandene finder du her.

Brabantia har en række af store affaldsspande. Affaldsspandene fås helt op til 60 liter, så uanset om det er til et køkken, iskoisk eller kontor, så har Brabantia Løsningen. Se udvalget af store affaldsspande her.

Brabantia har altid en masse spændende nyheder. Har du f.eks set de flotte vasketøjskurve med kork låg? Se vores store udvalg af vasketøjskurve.